Νέα Τάξη/Παγκόσμια Τυραννία

Ο Αόρατος εχθρός μας

Θεωρούμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα δεν είναι μόνο πολιτικό ή οικονομικό αλλά είναι και βαθύτατα αξιακό και ηθικό, καθώς εάν είχαμε ως λαός διατηρήσει τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες μας δεν θα επιτρέπαμε την αδικία ,τον υλισμό, την φαυλότητα, την φαιδρότητα, την κλεπτοκρατία, να γίνει κατεστημένο.

Βέβαια σε αυτήν την γενική πτώση μας ως κοινωνία συνέβαλαν τα μέγιστα οι υποτακτικοί ντόπιοι υπηρέτες της Νέας Τάξης/Παγκοσμιοποίησης (που ορίζεται και ως Κεφαλαιοκρατία/Καπιταλισμός, συμμορία τοκογλύφων, Παγκοσμιοποιητές, Πεφωτισμένοι/Ιλλουμινάτοι, Ιμπεριαλιστές, Σιωνιστές, Εωσφοριστές, Γαλαζοαίματοι κ.α.)

Η "Λερναία Ύδρα" της αόρατης εξουσίας ελέγχει παγκοσμίως τις τράπεζες ,τις χρηματιστικές εταιρίες και εταιρίες αξιολόγησης , τις πολυεθνικές, τα ΜΜΕ, τον κινηματογράφο, την μουσική βιομηχανία, τα φάρμακα, τα πολιτικά κόμματα αλλά και φυσικά πρόσωπα όπως Ακαδημαϊκούς, Γιατρούς, Δικηγόρους, Επιχειρηματίες, κτλ.

Στην εποχή μας, προ κειμένου να ενδυναμώσουν την εξουσία τους και να αρπάξουν όλα τα δημόσια αγαθά είναι έτοιμοι να μας σπρώξουν στην οικονομική εξαθλίωση, στην μετανάστευση και στην κατευθυνόμενη δημογραφική αλλαγή αλλά ακόμα και σε εμφύλιους ή και στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Η ίδια αιμοσταγής οργάνωση άλλωστε προώθησε και χρηματοδότησε τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Από τα "εργαστήρια" της ξεπήδησαν οι διάφορες ιδεολογικές – οικονομικές – πολιτικές προτάσεις των τελευταίων 200 ετών (Καπιταλισμός, Κομμουνισμός, Φασισμός, Εθνικοσοσιαλισμός, Φιλελευθερισμός, Σοσιαλισμός, κτλ.), όπως και από το εκάστοτε "κοινωνικό κατακάθι" επιστράτευσε τους διάφορους "ηγέτες" των λαών διασπείροντας τους σε κάθε κομματικό/ολιγαρχικό παρακλάδι της.

Αναφερόμαστε σε μια πυραμιδική οργάνωση που είναι κανονική μαφία … μια μαφία που είτε εμφανίζεται με γραβάτες και σοβαροφάνεια, είτε με μακριά μαλλιά, αξύριστα πρόσωπα και δήθεν "αριστερή" επαναστατικότητα, είτε με μια δήθεν θρησκευτικότητα και πατριωτικές κορώνες, είτε με "προοδευτικότητα" και υποτιθέμενο ανθρωπισμό… και με διάφορους κοινωνικούς ρόλους όπως ο "καλός" γιατρός, δικαστής, καθηγητής, δικηγόρος, πολιτικός, τραπεζίτης, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, μεγάλο στέλεχος πολυεθνικής, έμπορος, συνδικαλιστής κτλ. Πρόκειται δηλαδή για ένα "καρναβάλι" με διαγωνισμό καλύτερης μάσκας ή μάλλον για ένα διαβολικό παιχνίδι εξαπάτησης των λαών…

Βέβαια τα μέλη της συμμορίας που εκτελούν συνειδητά την δολοφονική πράξη κατά της ανθρωπότητας, είναι η μειοψηφία. Όμως είναι αρκετοί αυτοί κυρίως από τις παραπάνω επαγγελματικές ομάδες που συναινούν στο έγκλημα – χωρίς να το διαπράττουν άμεσα οι ίδιοι – αναμένοντας όμως λόγω της στάσης τους κάποιο άμεσο ή έμμεσο όφελος (οικονομικό, πολιτικό ή επαγγελματικό). Αυτοί - θεωρητικά - σε ένα μελλοντικό δικαστήριο θα μπορούσαν να κατηγορηθούν ως συνεργοί.

Ασφαλώς οι περισσότεροι είναι αυτοί οι οποίοι είτε προσποιούνται ότι δεν βλέπουν το έγκλημα, επειδή έτσι τους βολεύει για να μην θέσουν σε κίνδυνο κάποια κεκτημένα και προνόμια τους, είτε έχουν πιστέψει – λόγω της ανασφάλειας και του φόβου τους – ότι όντως δεν υπάρχει έγκλημα αλλά ανικανότητα πολιτικών, τυχαία συμβάντα και αστοχία του συστήματος... ένα "κακό όνειρο". Το υποσυνείδητο τους πάντως γνωρίζει την αλήθεια.

 

- Για να μην θίγουμε υπολήψεις, θα πούμε ότι υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι που σταδιοδρομούν στα παραπάνω επαγγέλματα και οι οποίοι προσπαθούν να αντισταθούν στο Κακό – φανερά ή κεκαλυμμένα – και να βοηθήσουν την κοινωνία και την χώρα μας.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες – αν και γνωστές σε ορισμένους – είναι σημαντικές καθώς είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον πραγματικό εχθρό μας, τους στόχους του, αλλά και τις αδυναμίες του.