Ποιοι Είμαστε ?

Είμαστε Κοινωνική - Πολιτική ομάδα Αφύπνισης, Γνώσης, Συσπείρωσης και Δράσης.
 

Φιλοδοξία μας είναι η συμβολή μας στην Ένωση των αληθινών - στην ψυχή και την παιδεία - Ελλήνων της Οικουμένης, σε επίσημο ή ημιεπίσημο δημοκρατικό πολιτικό φορέα, τον οποίο θα στηρίξουμε και θα συνδράμομε ισότιμα και αξιοκρατικά.                                                                                                                                       

Πρωτεύων Στόχος μας είναι η Απελευθέρωση της Πατρίδας και η Ανάπτυξη και Πρόοδος του Ελληνισμού.

Η ομάδα μας αφορά όλους τους ανιδιοτελείς και ακομμάτιστους Έλληνες Πατριώτες που επιθυμούν την Κοινωνική Ισότητα, Δικαιοσύνη, Ευημερία και Εθνική Ανεξαρτησία.

< ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ >  

 

<< Καμία Ανοχή στους Προδότες του Ελληνισμού >>

 

Στην σελίδα μας κυρίως θα προβάλλονται οι προτάσεις μας για Πολιτικές και Νομικές Δράσεις κατά της κεκαλυμένης χούντας - με τον μανδύα του "δημοκρατικού" κοινοβουλευτισμού που βιώνουμε - αλλά και οι προτάσεις μας για μια αληθινή Δημοκρατία,το προτεινόμενο πρόγραμμά μας, οι θέσεις μας για την αντιμετώπιση της λαίλαπας που αποκαλείται συμμορία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ή Νέα Τάξη αλλά και κείμενα Ιστορίας, Θρησκείας και Πολιτικής ιστορίας προς Γνώση και Αφύπνιση. 

Το ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ αποτελεί τον κοινό χώρο έκφρασης και συνεργασίας μεταξύ των ιδρυτικών πατριωτικών κοινωνικών ομάδων < Έλληνες vs Παγκόσμιας Κυβέρνησης >, < Ανυπότακτοι Έλληνες >, < Αληθινοί Δημοκράτες >, < Ε' Συντακτική Εθνοσυνέλευση >, αλλά και νέων πατριωτικών ομάδων οι οποίες εισχωρούν και συσπειρώνονται μαζί μας.

Η κοινωνική ομάδα μας στελεχώνεται κυρίως από ιδιωτικούς υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, άνεργους, κληρικούς, αγρότες, απόστρατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και των δυνάμεων ασφαλείας, καθηγητές, κ.α., αλλά και κατά πλειοψηφία Χριστιανούς Ορθόδοξους στην Πίστη. Κατά βάσην, τα μέλη μας δεν έχουν κομματικό ή συνδικαλιστικό παρελθόν.       

Αυτά που μας ενώνουν είναι η κοινή μας ιθαγένεια, η ιστορία, η γλώσσα, τα ήθη και έθιμα, η πίστη αλλά και η αγάπη για την πατρίδα και το έθνος μας.                                                   

Διαπιστώσαμε δυστυχώς ότι η ενασχόληση κατά το παρελθόν μόνο με τα επαγγέλματα μας και τις λοιπές προτεραιότητες μας, με ταυτόχρονη όμως απάθεια ή άγνοια προς τα πολιτικά δρώμενα, επηρέασε το παρόν και το μέλλον μας, όπως και των επόμενων γενεών μας. Κατανοήσαμε λοιπόν – έστω και αργά, έστω και οδυνηρά – ότι έπρεπε να πάψουμε να λειτουργούμε ως παθητικοί υπήκοοι, ή "καταναλωτές", "τηλεθεατές", "οπαδοί", "άβουλοι ψηφοφόροι" ... και να γίνουμε πλέον ενεργοί πολίτες. Γιατί ο υπήκοος είναι μόνιμα εξαρτώμενος από άλλους (εκλεγμένους και μη), ενώ ο πολίτης είναι ουσιαστικά ελεύθερος και έχει την δυνατότητα να καθορίσει (μέσα στα πλαίσια του ανθρώπινα δυνατού), την μοίρα του, την ευημερία του, την ασφάλεια και υγεία του, το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον του … γιατί ο υπήκοος είναι δούλος μέσα στην ίδια του την χώρα, ενώ ο πολίτης είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της χώρας του ... τώρα λοιπόν ως ενωμένοι και ενεργοί πολίτες και σε συνεργασία με άλλες ομάδες Ελλήνων, είμαστε έτοιμοι να αποτελέσουμε μέρος του χειμάρρου που θα πλημυρίσει και θα ξεπλείνει τον Κόπρο του Αυγείου που λυμαίνεται την πατρίδα μας …

* Θα μας βρείτε και στο facebook στον παρακείμενο σύνδεσμο, 

https://www.facebook.com/groups/united.greek.nation/?ref=bookmarks

Ήρθε η ώρα να Ενωθούν οι Έλληνες κάτω από την Ελληνική Σημαία για του Χριστού την Πίστη και για την Ελευθερία της Πατρίδας

Πληροφορίες σχετικές με το Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας θα λάβετε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook, στην ιστοσελίδα unitedgreeknation.blogspot.gr ή θέστε την απορία σας στο Bιβλίο Επισκεπτών της παρούσας σελίδας μας.                                                                                                                                                

Η Ελλάδα μας αφορά όλους !

 

<< Μην ρωτάτε τι έκανε η Πατρίδα για εσάς,

αλλά τι κάνατε εσείς για αυτήν >>