Οι τρομοκράτες με τους ντοματοχυμούς

 
9/1/17 - The Patriot
 

Σχολιάζω την τρομοκρατική ενέργεια που δημοσίευσαν διάφορα sites την Δευτέρα 20/12/16 και Τρίτη μετά από μια ανακοίνωση σε άγνωστο blog που έκανε κάποια ομάδα αντί εξουσιαστών.

Βάζω την κοινή? ανακοίνωση των εταιριών Unilever, Coca Cola, Nestlé (η κλίκα των εβραίων) «Σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο, το οποίο αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων μας, οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé και Unilever ενημερώνουμε ότι, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές:  Προχωρούμε άμεσα σε προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:  Hellmann’s Caesar Salad Dressing - Pummaro «κλασικό» και «πιο συμπυκνωμένο» - Nestea Ice Tea Ροδάκινο - Nestea Ice Tea Λεμόνι - Coca-Cola Light
Από την πρώτη στιγμή, είμαστε σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η ασφάλεια των καταναλωτών μας αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας
*****  μπλα μπλα μπλα *****  (Οι ψεύτες λένε ότι τους ενδιαφέρει η ασφάλεια των καταναλωτών που την ίδια ώρα προμηθεύονται υλικά της Monsanto που είναι η γνωστή κολοεταιρία με τα μεταλλαγμένα).

Έβγαλε ανακοίνωση και η ΔΕΛΤΑ «Σε συνέχεια ηλεκτρονικής ανάρτησης, αναφορικά με το Φρέσκο Γάλα Πλήρες 1 λίτρου (χάρτινη συσκευασία / μπλε χρώμα) και μετά από σύσταση των αρμόδιων αρχών, προχωράει προληπτικά στην προσωρινή διακοπή της διάθεσής του, στον Νομό Αττικής. Το γεγονός αυτό πλήττει μια ελληνική εταιρεία *****  (μπλα μπλα μπλα)
Η ασφάλεια, καθώς και η ποιότητα των προϊόντων μας, αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες αξίες (μπλα μπλα μπλα μισές αλήθειες λένε και αυτοί. Πρώτον το γάλα τους δεν είναι και τόσο φρέσκο όπως τα περισσότερα γάλατα αφού χρειάζεται συντηρητικά για να κρατήσει 4-5 μέρες και επίσης η ΔΕΛΤΑ δεν είναι ελληνική αφού ανήκει στην πολυεθνική VIVARTIA).

Βάζω και την ανακοίνωση των φοβερών αντί εξουσιαστών με όπλα τις «κέτσαπ και μαγιονέζες» και αν δεν σας πιάσουν τα γέλια πάω πάσο ****

Προϊόντα των μεγάλο εταιρειών Coca Cola, Nestle, Unilever και ΔΕΛΤΑ (αναλυτικότερα αναφέρονται παρακάτω) έχουν δηλητηριαστεί με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ. Για ένα διάστημα, το οποίο δε θα αποκαλύψουμε καθώς δε θέλουμε να αποσυρθούν μερικώς οι παρτίδες που κυκλοφορούν, απαλλοτριώσαμε από γνωστές αλυσίδες Super Market σε όλη την Αττική τα προϊόντα αυτά.

(Ουαααουυ! που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Έκαναν γενικό ριφιφί με το φορτηγό και αφού το γιόμισαν με ψώνια επέστρεψαν κεφάτοι από τον Βερόπουλο πίσω στην γιάφκα τους χαχαχ τύχη βουνό είχανε που οι αποθηκάριοι είχανε αποκοιμηθεί χαχαχα)

 
Η σάλτσα για Caesar σαλάτες τις Hellmann’s (που ανήκει στην Unilever) ήταν αρκετά εύκολη. - Το έπαιζε δύσκολη στην αρχή η πουτνα η σάλτσα αλλά την ρίξανε με μια ματιά οι κουφαλίτσες χααχα

Απλά τραβήξαμε το καπάκι με δύναμη, χωρίς να ξεσφραγιστεί, αφαιρέσαμε 10mL του προϊόντος και προσθέσαμε 10mL χλωρίνη. Ανακινήσαμε, και το προϊόν δεν παρουσιάζει καμια εμφανή αλλοίωση.
 
Για το ''Φρέσκο γάλα'' της ΔΕΛΤΑ ήταν επίσης απλή η διαδικασία. Το μονο που χρειάστηκε ήταν να εμβολίσουμε μια σύριγγα στο πάνω μέρος της συσκευασίας, να γείρουμε τη συσκευασία, να αφαιρέσουμε 20mL του προϊόντος και να γεμίσουμε με 20mL υδροχλωρικό οξύ (HCl). ξαναπιεσαμε το χαρτόνι για να σιγουρευτούμε ότι δε στάζει και βεβαιωθήκαμε πως είναι σαν καινούργιο. (το γάλα δεν έκοψε με το βιτριόλι που ρίξανε? Εδώ Κοκα Κολα του ριχνεις και γίνεται γιαούρτι ***** Ρεεε μας δουλεύουν?)
 

Για τις σάλτσες ντομάτας Pummaro (της Unilever) ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία με το γάλα, με τη διαφορα ότι χρειάστηκε να ανασηκώσουμε λίγο το πάνω μέρος της συσκευασίας, ώστε να τοποθετηθεί η σύριγγα, να αφαιρέσουμε 10mL προϊόν και να γεμίσουμε με 10mL υδροχλωρικό οξύ. Έπειτα απλά συγκολλήσαμε τα πλαϊνά του πάνω μέρους με λίγη κολλα σε ένα λεπτό πινέλο.
Για τα προϊόντα τις Nestle και της Coca Cola ακολουθήθηκε η εξής διαδικασία: ξεκολλήσαμε ελάχιστα την ετικέτα τους, και στο σημείο της κολλας ανοίξαμε με πυρωμένο τσιμπιδάκι πολύ λεπτή τρυπα ώστε να χωρα ισα ισα η μύτη της σύριγγας και να αφαιρέσουμε 20mL απ' τα προϊόντα, επανατοποθετώντας 20mL υδροχλωρικού οξέως. Σφραγίσαμε την τρυπα με ελαχιστη σιλικόνη και απλά ξανακολλήσαμε την ετικέτα. Δεν υπήρξε κάποια εμφανής παραμόρφωση του προϊόντος.

(Ρε σεις … αυτοί είναι επιστήμονες στην φθορά προϊόντων του εχθρού… αυτά τα κολπάκια μόνο αυτοί που δουλεύουν μέσα στα εργαστήρια αυτών των εταιριών τα γνωρίζουν **** να μας πουν τώρα ποιος τους τα σφύριξε ****** )
 

Καθ' όλη τη διάρκεια τις διαδικασίας φροντίσαμε ώστε να μην αφήσουμε καθόλου γενετικό υλικό που να μπορεί να μας ταυτοποιησει, και επίσης μετά το τέλος τις διαδικασίας για όλα τα προϊόντα, καθαρίστηκαν επαρκώς, για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.

(Τους βγάζω το καπέλο. Αυτοί είναι επαγγελματίες σαμποτέρ χαχαχ)
 
Πιο συγκεκριμένα, απαλλοτριώθηκαν και δηλητηριάστηκαν:
-12 σάλτσες για Ceasar σαλάτες της Hellmans (Unilever)
-23 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Κλασσική'' (Unilever)
-11 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Πιο συμπυκνωμένη'' (Unilever)
-35 συσκευασίες ''Φρέσκο γάλα'' της ΔΕΛΤΑ
-12 μπουκάλια Nestea ροδάκινο, της Nestle
-10 μπουκάλια Nestea λεμόνι, της Nestle
-29 μπουκάλια Coca Cola Light
Τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αποτραπεί κάπως η διαδικασία επανατοποθέτησης, καθώς όπως τα απαλλοτριώσαμε έτσι και θα τα βάλουμε πίσω (μακριά από κάθα είδους ''ματια'', ηλεκτρονικά και μη). Η επανατοποθέτηση των προϊόντων θα ξεκινήσει 3 μέρες ακριβώς μετά την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος (δηλαδή θα ξεκινήσει από τις 22/12/2016) και θα διαρκέσει ακριβώς 2 εβδομάδες (μέχρι τις 5/1/2017).

(Θα επιστρέψουν σαν κύριοι στα σούπερ μάρκετ και θα ξανατοποθετήσουν τα προϊόντα στα ράφια χωρίς να τους δει ο μπακάλης ή οι υπάλληλοι των καταστημάτων? Χρησιμοποιούν το Azax που τα κάνει αόρατα χαχααχα
 

Επιχειρησιακή στοχοθεσία της συγκεκριμένης δράσης είναι το σαμποτάζ των παραπάνω εταιρειών μέσω της πλήρους απόσυρσης των προϊόντων τους για τις 2 αυτές εβδομάδες, καθιστώντας σαφές πως δεν αποσκοπούμε να προκαλέσουμε οποιαδήποτε ζημια σε καταναλωτές. Χτυπώντας το μαρκετιστικο προφίλ των συγκεκριμένων μεγαλοεταιρειών, επιδιώκουμε να τους προκαλέσουμε οικονομικό πλήγμα, καθώς, αν θέλουν να είναι ''ασφαλείς'' οι πελάτες τους, θα πρέπει να αποσύρουν όλες τις παρτίδες των προϊόντων που θα είναι στα ράφια για όλο το διάστημα κατά το οποιο θα διαρκέσει η δράση.
Για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου προειδοποιητικού μηνύματος καθιστούμε υπεύθυνα τα καθεστωτικά μέσα στα οποια έχει αποσταλεί (Καθημερινή, Ζούγκλα, Bloko, Newsbeast). Σε περίπτωση μη δημοσίευσης, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, καθαρά υπεύθυνα θα είναι πάλι τα συγκεκριμένα μέσα.
Με την ολοκλήρωση της δράσης θα δημοσιευτεί αναλυτικό κείμενο ανάληψης ευθύνης”.

To link: https://www.pronews.gr/portal/20161220/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/ektakto-coca-cola-unilever-nestle-kai-delta-aposyroyn

 (Η υπόθεση είναι μούφα και βρωμάει από χιλιόμετρα. Πιο πιθανό είναι να ήθελαν οι εβραίοι να αποσύρουν κάποιες παρτίδες μολυσμένες από διοξίνες ή άλλες βλαβερές ουσίες για να μην γίνουν ξευτίλα παρά το σενάριο των τρομοκρατών. Η ιστορία μπάζει σε πολλά σημεία. Θυμίζει σενάριο ταινίας του Χόλυγουντ με επαγγελματίες τρομοκράτες μόνο που εδώ αντί για εκρήξεις και εφέ έχει γάλατα και μαγιονέζες χαχαχχ Πολλά έργα βλέπουν τα παιδιά **** Ρεεε βγείτε έξω να ξελαμπικάρετε χαχαχ Αφήστε τις μλκιες και να έρχεστε στις πορείες των πατριωτών για να διώξουμε τους προδότες! The Patriot