Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι ορθόδοξοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ορθοδοξία.

 
BAS ... is back
 
Το δυστυχημα ειναι οτι οι περισσοτεροι ορθοδοξοι δεν γνωριζουν τι σημαινει Ορθοδοξια.
Ετσι πεφτουν θυματα της αλωμενης παιδειας μας, της παραπληροφορησης των σιωνιστικων ΜΜΕ και των προδοτων πολιτικων που μας καταδυναστευουν.
 
Δυστυχως δεν ειναι θεμα δογματος αλλα η Αληθεια αυτη καθ εαυτη που ειναι αδιαπραγματευτη.
Μια αληθεια που οι αρχαιοι ημών προγονοι ανιχνευσαν απο αρχαιοτατων χρονων και προσδιόρισαν με το δαιμονιο της φιλοσοφιας και ειδικα με τους Σωκρατη-Πλατωνα & Αριστοτελη. Αυτην την μοναδικη Αληθεια επιβεβαιωσε ο ερχομος του Ιησου Χριστου στην γη και ειναι η Υπαρξις του Τρισυποστατου Μοναδικου Θεου του κοσμου.

 
Απο αρχαιοτατων χρονων ο διαολος ειχε προσπαθησει να την αποκρυψει παρουσιαζοντας σαν θεοτητες οτι μπορουσε για να αποκρυψει απο τους ανθρωπους τον Πατερα-Δημιουργο. Την βροντη, την αστραπη, την βροχη, την διαστροφη, το κυνήγι, τον ερωτα, την λαλακια και οτι παν πει τις. Σε αυτον οφειλεται η δημιουργια ολων των θρησκειων πλην της εβραϊκης που απλα την αλωσε απο εξ αποκαλυψεως του πραγματικου Θεου.
 
Η λυσσα του διαβολου στον ερχομο του Ιησου στην γη φαινεται εκτος των αλλων και απο δυο γεγονοτα : 
1ον -Την σφαγη των νηπιων απο τον Ηρωδη (για να αποτρεψει τον ερχομο) και 2ον -Τους σκληροτερους και πλεον απηνεις διωγμους που εχουν υπαρξει επι γης απο γεννησεως κοσμου εις βαρος των χριστιανων.
 
Οσο ανδρωνόταν ο Χριστιανισμος (νυν Ορθοδοξια-που δεν ειναι θρησκεια αλλα Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ !