Ο Κομμουνισμός είναι πολιτικό καρκίνωμα

 
Του o.k.man powerup
 
Ξέρουμε όλοι ότι σε κομμουνιστικά καθεστώτα έχουνε γίνει τα μεγαλύτερα εγκληματικά αίσχη : 
Δείτε πόσα εκατομμύρια δολοφονίες κάνανε οι κομμουνιστές με τα καθεστώτα τους σε όλο τον κόσμο. 
Οι κομμουνιστές είναι οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι στην ιστορία της ανθρωπότητας! 

 
Αποδείξεις: 
 
Ο χειρότερος όλων των εποχών δολοφόνος κομμουνιστής Μάο Τσε Τούνγκ (Κίνα) σκότωσε 60 εκατομμύρια ανθρώπους, ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο δεύτερος χειρότερος όλων των εποχών δολοφόνος ο Στάλιν (πρώην σοβιετική ένωση) σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, ο χίτλερ 30 εκατ., Πολ Πότ (καμπότζη) 1,7 εκατομμύρια, Kim Il Sung (βόρειο Κορέα) 1,6 εκατομμύρια, Μενγκίστου Χαϊλέ Μαριάμ (Αιθιοπία) 1,6 εκατομμύρια, Γιόσιπ Μπροζ Τίτο (Γιουγκοσλαβία) σκότωσε 550.000 ανθρώπους, Χο Τσι Μινχ (βόρειο Βιετναμ) σκότωσε 200.000, κτλ. κτλ. κτλ. 
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ, ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

Σαφέστατα βδέλυγμα είναι μόνο η ιστορία των κομμουνιστών με τα καθεστώτα, που όχι μόνο είναι γελοία, αλλά και απολύτως εγκληματική : 
 
1) ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΣΑΤΥΡΑ!) ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ; ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; 
 
2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ. 
 
3) ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 
 
4) ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ, ΧΡΟΥΤΣΩΦ, ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΧΟΤΖΑ, ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΣΟΥΝΓΚ, ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΚΤΛ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΚΑΜΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ...
 
Όσο για το όπιο του λαού θα το βρείς πανεύκολα στην θρησκεία του αθεοκομμουνισμού με την προσωπολατρία των λενιν, σταλιν, φιντελ καστρο, μαο τσε τουγνκ, κιμ γιονγκ ουν κ.α. που οι άθεοι, τους δοξάζουν ως θεούς. Τόσο ωραίος ήταν ο κομμουνισμός στην Αλβανία που σωστά τον ανάτρεψαν και τον καταδίωξαν οι ίδιοι οι Αλβανοί τον κομμουνισμό που υπέφεραν τα πάνδεινα από αυτούς και ούτε θέλουν να τον ξαναψηφίσουν και να τον ξαναδούν μπροστά τους! Αποδεδειγμένα το βαρύ ναρκωτικό του λαού (και όχι απλά το "όπιο") είναι ο κομμουνισμός. 
 
Αποδείξεις: 
 
α) Το βαρύ θανατηφόρο κομμουνιστικό ναρκωτικό που επέβαλε διά της βίας και της αισχρότατης προπαγάνδας και επιβολών την αθεΐα, αλλά περισσότερο την ανθρωπολατρεία τους και προσωπολατρία τους, των κομμουνιστικών ηγετών τους, κ.α. στα άμοιρα θύματά τους. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κομμουνισμό και στις «ιδέες» τους, τιμωρούνταν με εκτέλεση, καταναγκαστικά έργα και σκληρότατη βία. 
 
β) Πολλές φορές επέβαλαν σκληρότατη λιτότητα με μισθούς και "φαγητά" πείνας, αλλά έπρεπε ο λαουτζίκος (όπως τον αντιμετώπισαν οι κομμουνιστές ηγέτες όπου ΜΟΝΟ αυτοί ζούσαν στην χλιδή, στην δόξα και στα πλούτη κ.α.) να χορτάσει ΜΟΝΟ με το σκληρό ναρκωτικό του κομμουνισμού και να τους λέει αναγκαστικά και "ευχαριστώ"! 
 
γ) Η κομμουνιστική δικαιοσύνη (όπως και η Παιδεία τους κ.α.) δεν ήταν αντικειμενική αλλά "υποκειμενική", που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι πολλές φορές δικαζόντουσαν και καταδικαζόντουσαν αδίκως γιά εγκλήματα που δεν είχαν κάνει ή γιά αμελητέες ποινές που όμως τιμωρούνταν πάρα πολύ σκληρά έως θανάτου! Και αυτά τα χρωστάνε στα κομμουνιστικά ναρκωτικά που με αυτά έπρεπε να χορτάσουν τον κόσμο δηλαδή τα θύματα τους, με την ψευτο"δικαιοσύνη" τους όπως βιαίως και απανθρώπως επέβαλαν! 
 
δ) Βέβαια ο λαουτζίκος (όπως τον αντιμετώπιζαν και σχεδόν με τέτοιο τρόπο τον αποκαλούσαν) έπρεπε και θέλησε και αυτός πραγματικά να ανασάνει και να ζήσει πραγματικά την ελευθερία του και να αποτοξινωθεί από τα σκληρότατα ναρκωτικά του κομμουνισμού και γι΄αυτό στις περισσότερες χώρες του κόσμου πέταξαν και διέλυσαν τον κομμουνισμό τους και ΜΟΝΟ σε 5 χώρες στον κόσμο υπάρχει πλέον ακόμα ο κομμουνισμός όπου κρατάνε τον κόσμο αυτό με την σκληρή βία και τα σύγχρονα όπλα και συστήματα κ.α. γιά να μην τους ρίξουν. 
 
ε) Βέβαια κανένας τους δεν θα μας απαντήσει “εάν ήταν τόσο καλός ο κομμουνισμός, γιατί σε όλες αυτές τις χώρες όπου υπήρξε και επιβλήθηκε ο σκληρός κομμουνισμός και όπου στην συνέχεια τους έριξαν, όπως στην πρώην ΕΣΣΡ, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, κ.α. γιατί ποτέ σε όλες αυτές τις χώρες, στις ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές τους ΠΟΤΕ δεν ξαναψήφισαν οι πολίτες κομμουνιστική ηγεσία και καθόλου ξανά κομμουνιστική κυβέρνηση;;!” 
 
Η απάντηση είναι πασιφανές! 
Γιατί αποδεδειγμένα κατάλαβαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλος αυτός ο κόσμος που έζησε τόσα χρόνια όλη αυτήν την κόλαση των (ψυχο)ναρκωτικών του κομμουνισμού, ότι το αληθινό παρακμιακό, διεστραμμένο και σκληρότατο ναρκωτικό είναι αποδεδειγμένα ο κομμουνισμός και γι΄αυτό και δεν θέλουν ποτέ να ξαναζήσουν και να ξαναπέσουν σε αυτά τα σκληρά ναρκωτικά που οδηγούν σε ολέθριο βασανιστικό φρικιαστικό θάνατο και αυτούς και τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και τις κοινωνίες τους ...
Και οι φασίστες προήλθαν αποδεδειγμένα και καθαρά από την αριστερά και τους κομμουνιστές. Ο μουσολίνι ήταν αριστερός και όταν έκτισε το φασιστικό του κόμμα το οποίο ονομάστηκε σοσιαλιστικό πρέσβευε την αριστερά!
 
Το κομμουνιστικό τζιχάντ, και μάλιστα το αγράμματο είναι άπαιχτο. Και ανίκητο σαν τη βλακεία. Ειδικά όταν είναι και τροτσκιστικό "made in agores" ή "made in Soros" ή "made in USA" ή 'made in MKO". Η "αριστερά" από την εποχή της πορτοκαλί "επανάστασης" του Πολυτεχνείου, ξέρει πολύ καλά την διαφορά μεταξύ "καριέρας της επανάστασης" και "επανάστασης της καριέρας". Η δεύτερη αφήνει και πολύ γερό εισόδημα ...
 
Επίσης εάν είναι “καλός” ο κομμουνισμός, γιατί είναι συνεχώς κλειδωμένα τα σύνορα στις κομμουνιστικές χώρες όπως η Κούβα, κ.α. που δεν επιτρέπεται καθόλου στους κουβανούς να επισκέπτονται καθόλου άλλες χώρες στον κόσμο, κάνοντας αυτές τις κομμουνιστικές χώρες που έχουν το κομμουνιστικό καθεστώς μιά τεράστια φυλακή. Επίσης το ίδιο και χειρότερα συμβαίνει και στην Βόρεια Κορέα, και στους βορειοκορεάτες κ.α.
 
Λένε να δοθεί στο λαό η εξουσία! Ποιό λαό και ποιά εξουσία του λαού υπάρχει στις κομμουνιστικές χώρες που επιβάλουν διαρκώς επάνω τους με σκληρή και απάνθρωπη βία την εξουσία τους;;! (ακόμα μόνο 5 χώρες στον κόσμο έχουν κομμουνιστικά καθεστώτα που δεν μπορούν ακόμα οι πολίτες να ξεσηκωθούν και να αλλάξουν το πολίτευμα τους που επιβάλλεται με τα σύγχρονα όπλα και συστήματα που διαθέτουν.) Τι απάτη και αυτή! Δεν κάνουν καθόλου εκλογές στις χώρες αυτές να δούνε εάν θέλουν να έχουν κομμουνισμό ή άλλο πολίτευμα ή άλλη κυβέρνηση, διότι θα μπορούσαν να θέλουνε και άλλο κυβερνήτη και όχι να το τρώνε στην μάπα τον κάθε κομμουνιστή κυβερνήτη διά βίου και ισοβίως όπως στην Κούβα και στην Βόρειο Κορέα, κ.α. ...
 
Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι 'Έλληνας. Γι' αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα, αυτό το ομολογούν και οι ίδιοι! 
 
Όταν κάποτε καταλάβουν αυτό το απλό και αδιαφιλονίκητο πράγμα, τα κράτη θα αφαιρέσουν αμέσως την εθνική υπηκοότητα από όλα τα άτομα που ανήκουν στη νέα "κομμουνιστική" φυλή. Όσο δεν το κάνουν, και όσο δεν συγκεντρώνουν όλα αυτά τα άτομα, έξω από τα εθνικά σύνορα και έξω από την εθνική κοινωνία, θα έχουν τον εχθρό μέσα στα τείχη, για να υπονομεύει το φρούριο της ειρηνικής τους ζωής από μέσα. Οι δυτικές δημοκρατίες εξακολουθούν ακόμα να καθοδηγούνται στις πολιτικές πράξεις τους από την κεκτημένη ταχύτητα των προπολεμικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής. Δεν τολμούν να κινηθούν αποφασιστικά και εγκαίρως για τη σωτηρία των λαών. Γιατί επί πολλά χρόνια έζησαν καλλιεργώντας στους πολίτες τους τη συνείδηση της ελευθερίας της σκέψεως, που τόσο αίμα χύθηκε για να την κατακτήσουν οι λαοί, και σήμερα έγινε η αδύνατη πλευρά της υπάρξεώς τους. Η κομμουνιστική φυλή το ξέρει αυτό και μεταχειρίζεται τους ελεύθερους θεσμούς των δημοκρατιών, για να καταστρέψει την ελευθερία τους. Με τον ίδιο τρόπο μεταχειρίζεται την ειρηνοφιλία των δημοκρατιών για να καταστρέψει την ειρήνη τους. Η κομμουνιστική φυλή, ζει μια ζωή τερατώδη, αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. 
 
Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι. Εκατό είκοσι χιλιάδες υπολογίζονται οι άοπλοι και αθώοι άνθρωποι που σφάχτηκαν από τους κομμουνιστές της Ελλάδος, από τα χρόνια της Κατοχής ως το 1948. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, κοριτσάκια, βρέφη. Μόνο γιατί επέμειναν να είναι Έλληνες αδιαφοροποίητοι ...