Δήλωση Αποχής από τις εκλογές της Ολιγαρχίας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν. 1599/1986)

Προς … Αστυνομικό τμήμα ……..
Ο/η Όνομα …..….. Επώνυμο ……………
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα ……..
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας …………
Ημερομηνία Γέννησης ………..
Τόπος Γέννησης …………….
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας …………..  τηλέφωνο ……..
Τόπος κατοικίας ……… Οδός …… …….. Αριθ. …… Τ.Κ. ………..
 

Δηλώνω ότι ως ακομμάτιστος Έλληνας πολίτης και υποστηρικτής της αληθινής Δημοκρατίας απέχω συνειδητά από τις εκλογές ενός παράνομου και Ολιγαρχικού καθεστώτος διαπλεκόμενων κομμάτων που εξαπατά και προδίδει τον ελληνικό λαό με διάφορα προσχήματα όπως το παράνομο εξωτερικό τοκογλυφικό χρέος ή συμβάσεις και υποχρεώσεις προς διάφορους ανθελληνικούς υπερεθνικούς οργανισμούς, την έλλειψη διαφάνειας, την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών, την μη συμμετοχή ακομμάτιστων κληρωτών Ελλήνων Πολιτών στις 3 εξουσίες (Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική) και εν τέλη - το καθεστώς - έχει καταλύσει το Σύνταγμα και την λαϊκή κυριαρχία.

Επιπλέον αναφέρω ότι,
 
Α) Αναμένω στο άμεσο μέλλον από την δικαιοσύνη να επιληφθεί και να εγκαλέσει ενώπιον αρμόδιου δικαστηρίου όλους τους υπεύθυνους που συμμετείχαν στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κατά των Ελλήνων. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έρευνα για αναζήτηση και απόδοση ευθυνών στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης, με προτεραιότητα στις κυβερνήσεις των τελευταίων 8 ετών με Πρωθυπουργούς τους Κων. Καραμανλή, Γεώργιου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξιου Τσίπρα.

Β) Δεν είμαι μέλος οποιουδήποτε καθεστωτικού κόμματος (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ), αλλά και των άλλων παραδοσιακών ή νέων κομμάτων (ΚΚΕ, ΣΎΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΑΝ.ΕΛ, Χρυσή Αυγή, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Συμπαράταξη κ.α.). Έννοιες όπως ‘Αριστερά’ και ‘Δεξιά’ ή δήθεν πολιτικές ‘ιδεολογίες’ όπως Σοσιαλισμός, Φασισμός, Κομμουνισμός, Φιλελευθερισμός, Εθνικοσοσιαλισμός, κ.α. δεν με ταυτίζουν καθώς τις θεωρώ ασύμβατες προς την αληθινή Δημοκρατία και προς την ενότητα του Έθνους μου. Επίσης δεν υπήρξα αλλά και δεν είμαι μέλος κάποιας πάρα θρησκευτικής οργάνωσης (Μάρτυρες Ιεχωβά, Σαεντολόγοι, Καμπάλα, παγανιστές, κ.α.),ή μυστικιστικής οργάνωσης (Τέκτονες/Μασόνοι, Πεφωτισμένοι/Ιλλουμινάτοι, Bilderberg, Triateral, Skuls & Bones κτλ.).

Για την παραπάνω δήλωση επικαλούμαι το Σύνταγμα άρθρο 2, παράγραφος 1, άρθρο 4, παρ. 1&2, άρθρο 7, παρ. 2, άρθρο 22, παρ. 1, άρθρο 25, παρ. 1&2, άρθρο 120, παρ. 3 αλλά και την Διεθνή Σύμβαση για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η παρούσα δήλωση αποτελεί επίσημη καταγγελία προς την αντί λαϊκή, αντεθνική και αντί δημοκρατική εξουσία και θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως βασικό στοιχείο σε οποιαδήποτε δίκη τυχόν εμπλακώ μελλοντικά και η οποία θα εμπεριέχει πολιτικά ή και θρησκευτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά. Επίσης με την παραπάνω υπογεγραμμένη δήλωση διατηρώ κάθε επιφύλαξη για την μελλοντική διεκδίκηση αποζημιώσεων από τους υπεύθυνους κρατικούς φορείς και παράγοντες για τις οικονομικές, ηθικές, ψυχικές και λοιπές υγειονομικές απώλειες και βλάβες που υπέστη από τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης.


Σημείωση – Η παρούσα δήλωση αφορά όσους πολίτες απέχουν ή τείνουν προς την αποχή από τις εκάστοτε εκλογικές διαδικασίες του παρόντος Μεταπολιτευτικού καθεστώτος. 
- Η πολιτική απόφαση και στάση σου θα πρέπει να δηλώνεται επίσημα ειδάλλως θα παραμένεις ένας αποστασιοποιημένος και παθητικός υπήκοος ή υποτελής και πάντως όχι Πολίτης.                 
(Το Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας, δεν προκρίνει επισήμως την αποχή ως λαϊκή πολιτική αντίδραση, χωρίς όμως και να την απορρίπτει υπό τις παρούσες πολιτικές συγκυρίες).                                                                               

- Εναλλακτικά προτείνεται η ψήφος σας να αποδίδεται σε μικρά εξωκοινοβουλευτικά κινήματα/κόμματα με δημοκρατικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά, αλλά και με προσήλωση στην Ομοούσια και Αδιαίρετη Αγία Τριάδα.