Υπεύθυνες Δηλώσεις Ελλήνων του εξωτερικού

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν. 1599/1986)

Προς … Αστυνομικό τμήμα ……..

Ο/η Όνομα …..….. Επώνυμο ……………

Όνομα και Επώνυμο Πατέρα ……..

Όνομα και Επώνυμο Μητέρας …………

Ημερομηνία Γέννησης ………..

Τόπος Γέννησης …………….

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας …………..  τηλέφωνο ……..

Τόπος κατοικίας ……… Οδός …… …….. Αριθ. …… Τ.Κ. ………..

Δηλώνω ότι ως ακομμάτιστος Έλληνας πολίτης και υπέρμαχος της αληθινής Δημοκρατίας αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την πατρίδα και την οικία μου και να καταστώ μετανάστης στο εξωτερικό, αλλά ουσιαστικά είμαι πολιτικός πρόσφυγας και πολιτικά διωκόμενος εξ αιτίας της εσκεμμένης ανθελληνικής, αντεθνικής και αντί δημοκρατικής πολιτικής των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης, της διαφθοράς και της απάτης αυτών και ολίγων προνομιούχων δοσίλογων από συγκεκριμένους και διάφορους χώρους της κοινωνίας όπως πολιτικούς, επιχειρηματικούς, νομικούς, ιατρικούς, εκπαιδευτικούς, συνδικαλιστικούς, τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς, έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, κ.α.

Επιπλέον αναφέρω ότι,

Α) Αναμένω στο άμεσο μέλλον από την δικαιοσύνη να επιληφθεί και να εγκαλέσει ενώπιον αρμόδιου δικαστηρίου όλους τους υπεύθυνους που συμμετείχαν στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κατά των Ελλήνων. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έρευνα για αναζήτηση και απόδοση ευθυνών στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης με προτεραιότητα στις κυβερνήσεις των τελευταίων 8 ετών με Πρωθυπουργούς τους Κων. Καραμανλή, Γεώργιου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξιου Τσίπρα.

Β ) Δεν είμαι μέλος οποιουδήποτε καθεστωτικού κόμματος (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ), αλλά και των άλλων παραδοσιακών ή νέων κομμάτων (ΚΚΕ, ΣΎΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΑΝ.ΕΛ, Χρυσή Αυγή, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, κ.α.), που ουσιαστικά συνδιαλέγονται εντός ή πέριξ της αντί δημοκρατικής βουλής υπηρετώντας όμως συμφέροντα ενάντια στον ελληνικό λαό και την πατρίδα. Έννοιες όπως ‘Αριστερά’ και ‘Δεξιά’ ή δήθεν πολιτικές ‘ιδεολογίες’ όπως Σοσιαλισμός, Φασισμός, Κομουνισμός, Φιλελευθερισμός, Εθνικοσοσιαλισμός, κ.α. δεν με ταυτίζουν καθώς τις θεωρώ ασύμβατες προς την αληθινή Δημοκρατία και προς την ενότητα του Έθνους μου. Επίσης δεν υπήρξα αλλά και δεν είμαι μέλος κάποιας πάρα θρησκευτικής οργάνωσης (Μάρτυρες Ιεχωβά, Σαεντολόγοι, Καμπάλα, παγανιστές, κ.α.).

Για την παραπάνω δήλωση επικαλούμαι το Σύνταγμα άρθρο 2, παράγραφος 1, άρθρο 4, παρ. 1&2, άρθρο 7, παρ. 2, άρθρο 22, παρ. 1, άρθρο 25, παρ. 1&2, άρθρο 120, παρ. 3 αλλά και την Διεθνή Σύμβαση για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η παρούσα δήλωση αποτελεί επίσημη καταγγελία προς την αντί λαϊκή, αντεθνική και αντί δημοκρατική εξουσία και θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως βασικό στοιχείο σε οποιαδήποτε δίκη τυχόν εμπλακώ μελλοντικά και η οποία θα εμπεριέχει πολιτικά ή και θρησκευτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά. Επίσης με την παραπάνω υπογεγραμμένη δήλωση διατηρώ κάθε επιφύλαξη για την μελλοντική διεκδίκηση αποζημιώσεων από τους υπεύθυνους κρατικούς φορείς και παράγοντες για τις οικονομικές, ηθικές, ψυχικές και λοιπές υγειονομικές απώλειες και βλάβες που υπέστη από τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης.

 

Πηγή: enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr