ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν. 1599/1986)


Προς … Αστυνομικό τμήμα ……..
Ο/η Όνομα …..….. Επώνυμο ……………
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα ……..
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας …………
Ημερομηνία Γέννησης ………..
Τόπος Γέννησης …………….
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας …………..  τηλέφωνο ……..
Τόπος κατοικίας ……… Οδός …… …….. Αριθ. …… Τ.Κ. ………..

 

Ως ενεργός Έλληνας Πολίτης ιθαγενής με αξίες την αληθινή Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ισονομία, την Ισηγορία,την Ισοπολιτεία και την αγάπη μου για την Πατρίδα και την Ιστορία του Έθνους μου δηλώνω ότι,

1) Δεν αποδέχομαι το Παράνομο Χρέος της χώρας που είναι προϊόν τοκογλυφίας και διαφθοράς και το οποίο δημιούργησαν ντόπιοι και ξένοι πολιτικοί εκπρόσωποι σε συνεργασία με διεθνείς τοκογλυφικούς οίκους.                                                                       

- Επικαλούμαι το άρθρο 120, παρ.3 του Συντάγματος για λόγους Εσχάτης Προδοσίας που διέπραξαν συγκεκριμένα πολιτικά και άλλα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

2) Δεν αποδέχομαι τα κατοχικά μέτρα και μνημόνια αλλά και τις σχετικές αποφάσεις των πολιτικών εκπροσώπων που παραβιάζοντας το Σύνταγμα εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό.

- Επικαλούμαι το Σύνταγμα , άρθρο 2,παρ.1, - άρθρο 7, παρ.2, - άρθρο 22, παρ.1, - άρθρο 25, παρ.1&2).

3) Δεν αποδέχομαι την υπερβολικά και καταχρηστικά διευρυμένη ασυλία βουλευτών καθώς αυτή αποτελεί παραβίαση των βασικών διατάξεων του Συντάγματος (άρθρο 4, παράγραφος 1 & 2) που εγγυάται την Ισονομία μεταξύ των Ελλήνων Πολιτών.

 

4) Δεν αποδέχομαι τα εκλογικά αποτελέσματα ως άλλοθι για τις παρανομίες και τις παραβιάσεις του Συντάγματος αλλά και για την παράδοση της Εθνικής Ανεξαρτησίας καθώς οι ψήφοι αποσπώνται από τους πολιτικούς εκπροσώπους με προεκλογικά ψεύδη και δόλο.                           

- Επικαλούμαι το Σύνταγμα , άρθρο 120, παράγραφος 3).

5) Δεν αποδέχομαι τον χρησιμοποιούμενο πλασματικό και ψευδή όρο του πολιτεύματος της χώρας με την κατάληξη δημοκρατία (Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία), καθώς στην αληθινή Δημοκρατία (που έχει τις ρίζες της στην Κλασική Αθήνα), υπάρχει σαφής διάκριση των εξουσιών και στην οποία ο λαός νομοθετεί, ελέγχει τους εκτελεστικούς εκπροσώπους του αλλά και δικάζει τους παράνομους, επίορκους, άτιμους, δοσίλογους - κληρωτούς ή εκλεγμένους - αξιωματούχους. Στην αληθινή Δημοκρατία δεν υπάρχουν κόμματα αλλά ανεξάρτητοι και αυτόνομοι πολίτες. - Το πολιτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης είναι μια οργανωμένη ολιγαρχία που εκμεταλλεύεται ή προδίδει τον ελληνικό λαό επιτρέποντας του ουσιαστικά μόνον την εκλογή αντιπροσώπων, οι οποίοι όμως συνήθως υπηρετούν πολιτικά κόμματα που ελέγχονται από εχθρικά προς την πατρίδα μας, ξένα κέντρα και συμφέροντα.

- Επικαλούμαι το Σύνταγμα, άρθρο 120, παράγραφος 3.

6) Δεν αποδέχομαι την αντί δημοκρατική αγνόηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5/7/2015, εκ μέρους της κυβέρνησης και της υπόλοιπης πολιτικής εξουσίας, κατά το οποίο ο ελληνικός λαός με πλειοψηφία 61,3% αποφάσισε ότι δεν επιθυμούσε νέα συμφωνία με τους εκπροσώπους των πιστωτών και δανειστών (ΔΝΤ,ΕΚΤ,Ε.Ε) και η οποία θα εμπεριείχε επιπλέον μέτρα και μνημόνια.

- Επικαλούμαι το Σύνταγμα, άρθρο 120, παράγραφος 3

7) Δεν αποδέχομαι την εσκεμμένη παράνομη μαζική εποίκηση της χώρας μου από αλλόφυλους με στόχο την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού και εν τέλει την ομηρία της, την αλλοτρίωση της και μελλοντική κατάληψη ή διαμελισμό της, όπως δεν αποδέχομαι την απόδοση ιθαγένειας σε μη Έλληνες στο Γένος καθώς αποτελεί παραβίαση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά τα οποία η πατρίδα είναι νόμιμη ιδιοκτησία του που παραδόθηκε από τους αγώνες και το αίμα των προγόνων του και μεταβιβάζεται μόνον στους νόμιμους απογόνους του.

- Επικαλούμαι το Σύνταγμα, άρθρο 120, παράγραφος 3.

8) Ως Έλληνας Πολίτης ιθαγενής και Χριστιανός Ορθόδοξος στην Πίστη δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι την προετοιμαζόμενη νέα ηλεκτρονική αστυνομική ταυτότητα που αποτελεί τον πρόδρομο του χαράγματος καθώς αυτό αποτελεί παραβίαση του νόμου περί της διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων αλλά παράλληλα θίγει και τις θρησκευτικές μου αρχές και πεποιθήσεις.

– Επικαλούμαι το Σύνταγμα άρθρο 2 - παράγραφος 1, άρθρο 9α, άρθρο 13, άρθρο 25 - παρ. 1 & 2, αλλά και την Διεθνή Σύμβαση για την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών, άρθρο 9 – παρ. 1.

9) Δεν αποδέχομαι καμία αλλαγή ή αναθεώρηση των βασικών διατάξεων του Συντάγματος, από τους πολιτικούς εκπροσώπους της βουλής καθώς αυτό θα συνιστά μια ακόμα πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος του ελληνικού λαού και του έθνους. 

Επικαλούμαι το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Τέλος επικαλούμαι όλους τους γραπτούς νόμους και προτροπές των προγόνων μου για την προάσπιση της Πίστης μου και της ελευθερίας της Πατρίδας μου και για άμυνα έως εσχάτων, από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της.

 

Επιπλέον αναφέρω ότι,

Α) Αναμένω στο άμεσο μέλλον η δικαιοσύνη να επιληφθεί και να εγκαλέσει ενώπιον αρμόδιου δικαστηρίου υψηλόβαθμους/υψηλόμισθους υπαλλήλους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (αλλά ουσιαστικά εξαπάτησης και τρομοκρατίας), επίορκους δημόσιους λειτουργούς και έμμισθους συνδικαλιστές που συμμετείχαν στο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας και κατά των Ελλήνων. Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έρευνα για αναζήτηση και απόδοση ευθυνών στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης με προτεραιότητα στις κυβερνήσεις των τελευταίων 8 ετών με Πρωθυπουργούς τους Κων. Καραμανλή, Γεώργιου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου , Αντώνη Σαμαρά και Αλέξιου Τσίπρα.

                                                                                         

Β) Δεν υπήρξα ποτέ αλλά ούτε είμαι και σήμερα μέλος οποιουδήποτε καθεστωτικού κόμματος (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ), αλλά και των γνωστών παραδοσιακών κομμάτων (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ), αλλά και των ποιο πρόσφατων (ΑΝ.ΕΛ, Χρυσή Αυγή, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, κ.α.), που ουσιαστικά συνδιαλέγονται εντός ή ‘πέριξ’ της βουλής, υπηρετώντας όμως συμφέροντα ενάντια στον ελληνικό λαό και την πατρίδα. Έννοιες και όροι όπως "Αριστερά" και "Δεξιά" ή πολιτικές "ιδεολογίες" όπως Σοσιαλισμός, Φασισμός, Κομμουνισμός, Εθνικοσοσιαλισμός, κ.α., δεν με ταυτίζουν καθώς τις θεωρώ ασύμβατες προς την αληθινή Δημοκρατία και προς την ενότητα του Έθνους. Επίσης δεν υπήρξα αλλά και δεν είμαι μέλος κάποιας παρά θρησκευτικής οργάνωσης (Μάρτυρες Ιεχωβά, Σαεντολόγοι, Καμπάλα, παγανιστές, κτλ) ή μυστικιστικής οργάνωσης ( Τέκτονες, Πεφωτισμένοι – Ιλλουμινάτοι, Bilderberg, κτλ.). 

 

Η παρούσα υπεύθυνη δήλωση πλέον θα πρέπει να εκλαμβάνεται από τις αρμόδιες αρχές ως η επίσημη ταυτότητα μου, όπως ίσως και συμπληρωματικά η ισχύουσα έως σήμερα, αστυνομική μου ταυτότητα. Επίσης η παρούσα δήλωση αποτελεί επίσημη καταγγελία προς την αντί λαϊκή, αντί εθνική και αντί δημοκρατική εξουσία και θα πρέπει πλέον να εκλαμβάνεται ως βασικό στοιχείο σε οποιαδήποτε μελλοντική δίκη τυχόν εμπλακώ και η οποία θα εμπεριέχει πολιτικά ή και θρησκευτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον με την παραπάνω υπογεγραμμένη δήλωση διατηρώ κάθε επιφύλαξη για την μελλοντική διεκδίκηση αποζημιώσεων από τους υπεύθυνους κρατικούς φορείς και παράγοντες για τις οικονομικές, ηθικές, ψυχικές και λοιπές υγειονομικές απώλειες και βλάβες που υπέστη από τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Οποιαδήποτε επίθεση τυχόν υποστώ στο μέλλον από τρίτους (ιδιώτες ή κρατικούς λειτουργούς), προσωπικά ή η οικογένεια μου (νομική, εργασιακή, φραστική, σωματική, κτλ.), θα πρέπει να εκληφθεί από τις αρμόδιες αρχές καταρχήν ως πράξη πολιτικής ή και θρησκευτικής βίας.

 

----------------------------------------------------------------------

Υ.Γ. Όποιος υπήρξε μέλος σε κάποιο πολιτικό κόμμα στο παρελθόν μπορεί απλά να αναγράψει ότι πλέον δεν υπηρετεί κανένα πολιτικό κόμμα του συστήματος. Ασφαλώς επίσης μπορεί να μην αναγράφει κάποια από τις παραπάνω παραγράφους εάν δεν συμφωνεί με αυτήν/αυτές. Συμβουλευτείτε μας.

 

Πηγή: enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr