Αποσαφηνίσεις για ΑΚΑΔΗΜΙΑ

 

Θεσσαλονίκη 10/7/2016

 

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες ερωτήσεις πολιτών για το Κίνημα της Αληθινής Δημοκρατίας και τις απαντήσεις μας.

Θέστε και εσείς τυχόν απορίες και ερωτήσεις είτε στο βιβλίο επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας μας, είτε στην σελίδα United Greek Nation στο Facebook, είτε στην ιστοσελίδα unitedgreeknation.blogspot.gr

1)Ερώτηση – Γιατί επιλέξατε ένα αρχαίο πολιτειακό σύστημα διακυβέρνησης και όχι ένα σύγχρονο όπως για παράδειγμα ο Σοσιαλισμός ή ο Φιλελευθερισμός ;

Απάντηση

Γιατί όλα αυτά τα σύγχρονα πολιτικά ιδεολογήματα δημιουργήθηκαν από γνωστά ξένα Μοναρχικά και Ολιγαρχικά κέντρα εξουσίας. Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά έχουν κλέψει στοιχεία από τα πολιτειακά συστήματα της αρχαίας Ελλάδας. Οπότε εμείς επιλέξαμε ένα αυθεντικό Πρωτότυπο και όχι κάποιο χαλκευμένο αντίγραφο …

2) Ερώτηση – Η Δημοκρατία όμως συχνά καταλήγει σε οχλοκρατία ;

Απάντηση

Ποιος το λέει αυτό ; Παρά τα ανθρώπινα λάθη και αδυναμίες, η Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας λειτούργησε για περίπου 204 χρόνια εν μέσω συνεχόμενων πολέμων και συνεχείς προσπάθειες ανατροπής της από τους υπηρέτες της Ολιγαρχίας και άντεξε χάρη στην αποφασιστικότητα και στην επιμονή των πολιτών της, ενώ κατά την διάρκεια της αναδείχτηκαν πλήθος άξιων ανθρώπων και είχαμε έκρηξη της ανάπτυξης των τεχνών, επιστημών, συγγραμμάτων και δημιουργιών της παγκόσμιας πολιτιστικής ιστορίας.

Μήπως η οχλοκρατία επικρατεί σήμερα με τους άβουλους και αδαείς ψηφοφόρους – ακόλουθους των πολιτικών κομμάτων ;

 

3) Ερώτηση - Μπορεί να εφαρμοσθεί η αληθινή Δημοκρατία στην υπέρ πληθυσμιακή εποχή μας και μάλιστα χωρίς κόμματα ;

Απάντηση 

Ασφαλώς. Προετοιμάζουμε το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας της Δημοκρατίας, έχοντας λάβει υπ’ όψιν μας τις δομές και τον πληθυσμό της σύγχρονης Ελλάδας. Βέβαια - σε αυτήν την περίπτωση - οι Πολίτες θα πρέπει να αφιερώσουν λίγο περισσότερο χρόνο στην δημόσια ζωή, αλλά αυτό θα είναι εφικτό καθώς θα έχουν κερδίσει περισσότερο χρόνο στην ιδιωτική και επαγγελματική τους ζωή λόγω της σταδιακά αυξάνουσας ευημερίας από την αναδιανομή του πλούτου και των προγραμμάτων προστασίας των εργαζομένων και ανάπτυξης της εγχώριας παραγωγής.

Τα πολιτικά κόμματα είναι βασικός παράγοντας διαίρεσης του λαού και έλλειψης δημοκρατίας. Στην αυθεντική δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας δεν υπήρχαν κόμματα.  
Σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει σήμερα το μοντέλο της αυθεντικής δημοκρατίας χωρίς κόμματα. Αυτό θα το εξηγούμε αναλυτικά στην ανάρτηση Πολιτειακή Βίβλος - Προταση 2 που θα κοινοποιήσουμε προσεχώς.


Ωστόσο η δική μας θέση είναι ότι θα πρέπει να πάμε σταδιακά και σε βάθος χρόνου στο μοντέλο της αρχαίας δημοκρατίας καθώς θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας πολλούς παράγοντες όπως ιστορικούς, κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς, γεωπολιτικούς κ.α.
Η αυθεντική δημοκρατία δεν ήταν απλώς ένα σύστημα διακυβέρνησης αλλά εμπεριείχε πολλές αρχές όπως οικονομικές, νομικές, αξιακές, ηθικές κ.α. 
Η τελική πρόταση μας - που θα κοινοποιηθεί στο θέμα < Διοίκηση/Λειτουργία της σύγχρονης Δημοκρατίας > θα συμπεριλαμβάνει όλες τις παραπάνω παραμέτρους και θα αφορά ένα πραγματιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πολίτευμα σύγχρονης Αληθινής Δημοκρατίας ! 

Σημείωση - Η ανάρτηση < Διοίκηση/Λειτουργία της σύγχρονης Δημοκρατίας > θα κοινοποιηθεί μετά την έκδοση του βιβλίου μας < Στα ίχνη της αυθεντικής Δημοκρατίας >.

4) Ερώτηση – Γιατί να προτιμήσει κάποιος την Δημοκρατία και ειδικότερα το Κ.Α.Δ ;

Γιατί το σύστημα της Δημοκρατίας είναι το απόλυτο Ελληνικό Πολιτειακό όπλο ενάντια στην διαχρονική "Σκύλα" και "Χάρυβδη" της Ολιγαρχίας και Μοναρχίας. Είναι το ισχυρό όπλο μας κατά της παγκόσμιας και ντόπιας κλίκας των ολίγων πλουτοκρατών που εκμεταλλεύονται διαχρονικά τους λαούς και τους πόρους τους. Με την αληθινή Δημοκρατία δεν θα μπορούν πλέον να ελέγξουν την εξουσία και σταδιακά θα τους πετάξει έξω το ίδιο το δημοκρατικό σύστημα. Βλέπετε η "ικανότητα" τους φτάνει μέχρι το σημείο του αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού ή συναγωνισμού δεν θα έχουν καμία τύχη …

Το Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ αποτελεί ένα πραγματικά ‘ασφαλές λιμάνι’ της Δημοκρατίας, μια πλατφόρμα στην οποία μπορούν να ενταχθούν οι ενδιαφερόμενοι συνειδητοποιημένοι πολίτες αλλά και οι εκάστοτε πατριωτικές ομάδες και να λειτουργήσουν συνεργατικά μέσα σε ασφαλή, λειτουργικά και δημοκρατικά πλαίσια, σεβόμενοι όμως τους Άξονες και τις Αρχές της Δημοκρατίας !

 

5) Ερώτηση - Πόσο σύντομα μπορεί το κίνημα Δημοκρατίας να ανατρέψει το μεταπολιτευτικό καθεστώς ;

Απάντηση  

Εξαρτάται από την ταχύτητα διάδοσης της πολιτικής μας πρότασης αλλά και από το επίπεδο ετοιμότητας και συνείδησης της ελληνικής κοινωνίας.

6) Ερώτηση - Η Δημοκρατία παρέχει πολιτικά δικαιώματα σε όλους τους κατοίκους της χώρας ;

Απάντηση 

Όχι. Η Δημοκρατία αφορά μόνον τους Δημοκράτες Έλληνες ιθαγενείς. Όσοι δεν είναι Έλληνες ιθαγενείς αλλά και δεν υποστηρίζουν την αληθινή Δημοκρατία προφανώς και δεν δικαιούνται να έχουν πλήρες πολιτικά δικαιώματα. 

Τι πολιτικά δικαιώματα θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτούς που δεν είναι σύμφωνοι με την Ισονομία, την Αξιοκρατία, την Ευνομία, την Εθνική Ευημερία κ.α. ;

Τι πολιτικά δικαιώματα θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτούς που κλέβουν την δημόσια περιουσία; 

Τι πολιτικά δικαιώματα θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτούς που υποστηρίζουν την Ολιγαρχία ή την Μοναρχία και που εκφράζονται μέσα από την Κομματοκρατία και την Κλεπτοκρατία ;

Βέβαια σταδιακά - μετά το πέρας 2-3 θητειών - θα επιστρέφεται το πολιτικό δικαίωμα σε όσους Έλληνες ήταν στελέχη και μέλη κομμάτων και πλέον δηλώνουν επίσημα την αποστροφή τους προς την παρελθούσα Κοινοβουλευτική Κομματοκρατία/Κλεπτοκρατία και την προσήλωση τους προς το καθιερωμένο πολίτευμα της αληθινής Δημοκρατίας. 

7) Ερώτηση - Δηλαδή οι αλλοδαποί δεν θα έχουν πολιτικά δικαίωματα ;

Απάντηση

Όχι βέβαια. Εσείς θα δίνατε ίδια δικαιώματα ιδιοκτησίας στον ενοικιαστή σας ; Οι νόμιμοι αλλοδαποί θα χαίρουν τα κοινωνικά, εργασιακά δικαιώματα της Δημοκρατικής Πολιτείας μας, αλλά για αυτήν θα αποφασίζουν μόνον οι Έλληνες στο Γένος, των οποίων η χώρα είναι δικαιωματικά ιδιοκτησία τους.

8) Ερώτηση - Όσοι είναι ενάντια στην αληθινή Δημοκρατία θα διώκονται ;

Απάντηση 

Όχι, εκτός εάν παραβιάζουν το Σύνταγμα, τους νόμους ή και προσπαθούν να ανατρέψουν το Πολίτευμα της χώρας.

9) Ερώτηση - Οι Δημόσιοι υπάλληλοι θα συμμετέχουν στις πολιτικές διαδικασίες ;

Απάντηση  

Ασφαλώς. Απλά δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδικασίες που θα αφορούν θέματα μισθοδοσίας και παροχών της υπηρεσίας τους ή ίσως θα συμμετέχουν με μια καθορισμένη ποσόστωση.

10) Ερώτηση - Ποια η γνώμη του ΑΚΑΔΗΜΙΑ για τις ένοπλες δυνάμεις και δυνάμεις ασφαλείας ;

Απάντηση

Οι Δυνάμεις Ασφαλείας και ο Ε.Σ. αποτελούν μέρος του Δήμου, δηλαδή του Ελληνικού λαού και βασικός πυλώνας της Αληθινής Δημοκρατίας.

11) Ερώτηση - Οι άθεοι είναι δεκτοί στο ‘Χριστιανό’- Δημοκρατικό Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ ;

Απάντηση 

Βεβαίως, αρκεί να σέβονται την κυριαρχούσα θρησκεία και τα θρησκευόμενα μέλη μας. Ασφαλώς ο όρος Χριστιανό-Δημοκρατικό κίνημα ίσως δεν είναι ο κατάλληλος καθώς το κίνημα μας είναι καθαρά πολιτικό, ωστόσο δεν μας προσβάλλει καθώς η πλειοψηφία των μελών μας, αλλά και των Ελλήνων, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

12) Ερώτηση - Οι σχέσεις εκκλησίας και κράτους ;

Απάντηση 

Και στην αρχαία Δημοκρατία της Αθήνας, τα ιερά, οι ιερείς και οι ιέρειες και το γενικότερο θρησκευτικό λειτουργικό κόστος καλυπτόταν από το ταμείο της πολιτείας. Ο Παρθενώνας, τα αγάλματα της Νίκης, το χρυσελεφάντινο της θεάς Αθηνάς με τι έξοδα νομίζετε ότι κατασκευάστηκαν ; Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει να παρέχεται στους πολίτες η δωρεάν θρησκευτική λατρεία της επικρατούσας θρησκείας, όπως αντίστοιχα δωρεάν θα πρέπει να είναι η εκπαίδευση, η υγεία, οι δημόσιες υπηρεσίες ασφαλείας, κ.α. Ωστόσο τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους, όπως και άλλα θέματα μπορούν να τις προσδιορίσουν μελλοντικά οι εκλεγμένες δημοκρατικές κυβερνήσεις.

13) Ερώτηση - Οι μελλοντικές διακρατικές σχέσεις μας ;

Απάντηση

Εμείς είμαστε υπέρ της ειρηνικής συμπόρευσης των λαών. Διάθεση μας είναι η από κοινού επωφελής συνεργασία μας με τα άλλα κράτη, ειδικότερα δε με τα κράτη όπου κυριαρχεί ο Χριστιανισμός και τα κράτη στα οποία διαμένουν ελληνικοί πληθυσμοί. Η δύση για εμάς αποτελεί φυσικό πεδίο συνεργασίας, καθώς η διείσδυση των αξιών του ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού είναι έντονη. Το ίδιο φυσικό πεδίο επαφών όμως αποτελεί και η Ανατολή και κυρίως η Ευρασία, αλλά και η Μεσόγειος. Ασφαλώς οι διακρατικές σχέσεις εξαρτώνται και από τις κυβερνητικές επιλογές των άλλων κρατών, αλλά και του δικού μας κράτους.

14) Ερώτηση - Οι διακρατικές σχέσεις μας ειδικά με την Ρωσία ;

Απάντηση

Με την Ρωσία μας συνδέουν οι κοινές και μακροχρόνιες θρησκευτικές και πολιτιστικές αξίες που αναπτύχθηκαν από την περίοδο της Ανατολικής Ρώμης και συνεχίζουν έως σήμερα, παρά την παρένθεση του Σοσιαλισμού/Κομμουνισμού που επικράτησε για ένα χρονικό διάστημα στην Σοβιετική Ένωση. Μας ενδιαφέρει η ενίσχυση των δεσμών μας - όπως και με τις άλλες Ορθόδοξες χώρες - ίσως και η πιθανή αναβίωση της Ρωμανίας μέσα από μια ανεπτυγμένη μορφή συνεργασίας ή και συμμαχίας των Ορθόδοξων κρατών. Η εφαρμογή του πολιτεύματος της αληθινής Δημοκρατίας στην χώρα μας δεν αποτελεί εμπόδιο για την υλοποίηση των παραπάνω προσδοκιών.

 

15) Ερώτηση - Θα πρέπει να παραμείνει η χώρα μας στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε ; Ποια είναι η θέση του Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) ;

Απάντηση 

Αυτό θα το αποφασίσει η εκλεγμένη Δημοκρατική κυβέρνηση και ο ελληνικός δημοκρατικός λαός.

Ωστόσο η θέση μας είναι ότι θα πρέπει η χώρα μας να έχει δικό της Εθνικό Νόμισμα και αυτόνομη δημόσια Κεντρική Τράπεζα. Εάν δεν ελέγχουμε το νόμισμα μας και την οικονομία μας πως αλλιώς θα μπορούσαμε να καταστούμε ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος ? Οπότε αρχικά προτείνουμε την συντεταγμένη έξοδο από το 'σφαγείο' της Ευρωζώνης.

Για την τελική επιλογή μας - ως χώρα - σχετικά με την συμμετοχή μας στην Ε.Ε θα λέγαμε ότι αυτό αποτελεί ένας μεταγενέστερος προβληματισμός, εκτός εάν μας ωθήσουν οι "εταίροι" μας σε πρόωρες αποφάσεις. 

16) Ερώτηση - Θα συνεργασθείτε και με άλλα κινήματα Δημοκρατίας της Ελλάδας και του εξωτερικού ;

Απάντηση 

Ασφαλώς, αρκεί να έχουν πραγματικά δημοκρατικά χαρακτηριστικά και να διέπονται από τις αρχές της αυθεντικής Δημοκρατίας.

17) Ερώτηση - Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τα αυθεντικά δημοκρατικά κινήματα από τα πλασματικά ;

Θα σημειώσουμε τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή,

α) Υπάρχουν κινήματα που αναφέρονται σε άμεση "δημοκρατία" εντός του Κοινοβουλευτικού συστήματος. Δηλαδή εννοούν την εφαρμογή εκτεταμένων δημοψηφισμάτων αλλά με τα ολιγαρχικά κόμματα να συνεχίζουν να κατέχουν την εξουσία. Αυτό βεβαίως ενέχει πολλούς κινδύνους καθώς - πέραν των άλλων - τα δημοψηφίσματα θα διαμορφώνονται όπως βολεύει το καθεστώς.


β) Κάποια κινήματα αναφέρονται σε μια δήθεν "ανθρωπιστική" και διευρυμένη δημοκρατία που θα περιλαμβάνει και τους μετανάστες. Ακόμα και τους παράνομους μετανάστες.  
Τι θα συμβεί μελλοντικά εάν η πλειοψηφία - που ίσως θα αποτελείται από καταπατητές μετανάστες - αποφασίσει την εφαρμογή του νόμου της σαρίας ή την αλλαγή της σημαίας μας με χρήση μισοφέγγαρου αντί για τον σταυρό ; 
Το παραπάνω παράδειγμα είναι ενδεικτικό και αφορά και το α) χαρακτηριστικό.


γ) Άλλα κινήματα αναφέρονται σε ένα είδος "αναρχικής δημοκρατίας" ή οχλοκρατίας. Δηλαδή σε μια δημοκρατία χωρίς εννιαία και στιβαρά πλαίσια, χωρίς ιδιαίτερους νόμους, κανόνες και αρχές. 

Αναφέρονται βασικά σε ένα είδος πολιτεύματος που θα λειτουργεί με επίκεντρο την ρευστότητα και τα συναισθήματα του πλειοψηφικού όχλου των ιδιωτών ... 

Μήπως νομίζουν ότι η Δημοκρατία είναι παιδική χαρά ... ; Τόση μεγάλη εκτίμηση έχουν στους αρχαίους Έλληνες σοφούς προγόνους μας που διαμόρφωσαν το απόλυτα λειτουργικό και ολοκληρωμένο σύστημα της Δημοκρατίας;
Χωρίς αρχές, αξίες, νόμους, κανόνες και πολίτες δεν υπάρχει Δημοκρατία ... οποιαδήποτε μορφή Δημοκρατίας ... παρά μόνον ίσως η κυριαρχία των idiots ...


Μάλιστα ορισμένα κινήματα υιοθετούν και τα 3 παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ασφαλώς τα περισσότερα από αυτά είναι δημιουργήματα της Νέας Τάξης. Αριστεροί χαφιέδες και πάσης φύσεως πράκτορες και κοινωνικά αποβράσματα βρίσκονται στα παρασκήνια αυτών των κινημάτων.
 

18) Ερώτηση - Αφού σύμφωνα με τους νόμους σας, ως κίνημα δεν επιδιώκετε προσωπικό όφελος, γιατί τότε φθείρεστε με την πολιτική ενασχόληση ;

Απάντηση 

Γιατί θεωρούμε ότι μέσα από το γενικό όφελος θα δημιουργηθεί και το ατομικό.

Έχουμε τονίσει ότι η αληθινή Δημοκρατία είναι Ιδέα, είναι Αξία, την οποία οφείλουμε να διεκδικήσουμε για να επιφέρουμε μια δικαιότερη πολιτεία, μια καλύτερη κοινωνία, ένα ευοίωνο μέλλον, για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.

Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι Έλληνες που το κάνουν αυτό. Πριν από εμάς το έκαναν πάρα πολλοί άλλοι αξιότεροι συμπατριώτες μας. Ο Περσέας, ο Ηρακλής, ο Ιάσονας, ο Θησέας, ο Οδυσσέας, ο Μιλτιάδης, ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, Εφιάλτης Σοφωνίδου, ο Περικλής, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Νικηφόρος Φωκάς, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Καποδίστριας, ο Παύλος Μελάς …

19) Ερώτηση – Ποιοι είστε εσείς τελικά και γιατί δεν εμφανίζεστε δημόσια ;

Απάντηση

Είμαστε Έλληνες από όλον τον κόσμο που εργαζόμαστε και ακολουθούμε μια πατροπαράδοτη πορεία αιώνων με αντίσταση και εμφανείς ή αφανείς δράσεις για την πρόοδο του ελληνισμού και της ανθρωπότητας.

Είμαστε δημόσια πρόσωπα αφού και εμείς ζούμε στην κοινωνία, αλλά δεν αποκαλύπτουμε την ιδιότητα μας για λόγους ασφάλειας, όπως άλλωστε πράττει και ο εχθρός. Βέβαια κάποια μέλη μας θα εμφανιστούν δημόσια ως εκπρόσωποι του κινήματος - κατόπιν κλήρωσης - για να συντονίσουν τις δράσεις του παγκόσμιου δημοκρατικού ελληνισμού.

20) Ερώτηση – Μήπως είστε Τέκτονες ή ‘Πεφωτισμένοι’ ;

Απάντηση

Καμία σχέση. Οι οργανώσεις αυτές που αναφέρετε, όπως και άλλες παραπλήσιες, υπηρετούν κατά βάση τον προαιώνιο εχθρό των ανθρώπων. Έχουμε δηλώσει άλλωστε υπέρμαχοι της Αγίας Τριάδας και της Ελληνικής Παιδείας.

21) Ερώτηση - Κινδυνεύουν τα μέλη του κινήματος της αληθινής Δημοκρατίας ;

Απάντηση 

Όχι, αρκεί να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις δημόσιες προκλήσεις γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί που εμφανίζονται ως φανατικοί οπαδοί διάφορων κομμάτων, ουσιαστικά υπηρετούν κοινά αφεντικά. Οι ιδρυτές είναι αυτοί που ίσως κινδυνεύουν στην παρούσα χρονική περίοδο και αυτός είναι ο λόγος που λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Όλοι κινδυνεύουν, ακόμα και αυτοί που νομίζουν ότι είναι "ουδέτεροι".

Βέβαια κατέχουμε στοιχεία ενοχής και συμμετοχής στην προδοσία που συντελείται στην πατρίδα μας – σε μεγάλο ή μικρό βαθμό – φυσικών και νομικών προσώπων, σε όλη την ελληνική επικράτεια, που θα μπορούσαν να τινάξουν το σύστημα στον αέρα. Στοιχεία που ξεκινούν από τον ποιο μικρό έμπορο και χαφιεδίσκο έως και τους μεγαλύτερους προδότες της χώρας και που συνέλεξαν με κόπο και χρόνια ενασχόληση και παρατηρητικότητα τα πολυπληθή ιδρυτικά και βασικά μέλη μας.

Δυστυχώς μέρος της μεσαίας και η πλειοψηφία της μεγάλης αστικής ‘τάξης’, συμμετέχει στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού. Σε κάθε χωριό, κωμόπολη ή πόλη υπάρχουν οι ορατοί και ‘αόρατοι’ υπηρέτες της κάλπικης ‘3ης Ρώμης’…

22) Ερώτηση – Γιατί δεν αποκαλύπτετε τα στοιχεία που λέτε ότι έχετε ;

Απάντηση

Γιατί αυτό ίσως προκαλέσει έναν νέο εμφύλιο καθώς το σύστημα στην προσπάθεια του να κρατήσει τα κεκτημένα του και να αμυνθεί θα χρησιμοποιήσει το ύστατο πλάνο του, την δοκιμασμένη ‘Τελική Λύση’ του …

Εμείς προτιμούμε να ακολουθήσουμε έναν αφυπνιστικό και πολιτικό αγώνα διαρκείας, χωρίς την διατάραξη της ασφάλειας της χώρας μας, αλλά εάν προκληθούμε τότε θα απαντήσουμε αμείλικτα και με αποφασιστικότητα προς πάσα εχθρική κατεύθυνση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ξέρουν από που θα τους έρχονται τα διαδικτυακά και διαπροσωπικά χτυπήματα και πώς να προφυλαχθούν… θα γκρεμιστούν οι υπολήψεις πολλών ‘ευυπόληπτων’ καθημερινών ‘κυρίων και κυριών’ και θα τρέχουν να γλυτώσουν τις κρεμάλες και την μήνη του λαού … Γενικά τους συνιστούμε να "καθήσουν στα αυγά τους", γιατί είμαστε λίγο ατίθασοι και πολύ απρόβλεπτοι ....

23) Ερώτηση – Με την Εκκλησία της Ελλάδας θα συνεργασθείτε ;

Απάντηση

Εμείς θα συνεργασθούμε με το υγιές κομμάτι της εκκλησίας μας, καθώς χρειαζόμαστε την ευλογία του, τους κανόνες του, τις συμβουλές του και τις προσευχές του.

24) Ερώτηση - Φαίνεται ότι έχετε αρκετές ή κάποιες ταυτόσημες απόψεις με άλλα κινήματα/κόμματα που εμφανίζονται ως πατριωτικά. Ενδεικτικά αναφέρω το Ε.ΣΥ, την Λαική Ενότητα, το ΕΠΑΜ, το Σχέδιο Β, την Ελληνική Λύση, την Πλεύση Ελευθερίας κ.α. Έχετε κάποια σχέση συνεργασίας μαζί τους ;

Απάντηση
Είναι λογικό να υπάρχουν ταυτόσημες απόψεις με άλλα κινήματα. Έχουν "χυθεί τόνοι μελανιού" και έχουν "πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια" τα τελευταία χρόνια από τις πολιτικές προτάσεις για την διέξοδο της χώρας από την κρίση. Όμως στις περισσότερες από αυτές υπάρχουν κρίσιμες λεπτομέρειες που χρειάζονται ιδιάιτερη προσοχή.

π.χ Το Ε.ΣΥ παρουσιάζεται ως δημοκρατικό κίνημα αλλά στην κορυφή της λαικής βάσης εμφανίζει μια 9μελής διορισμένη επιτροπή και πάνω από όλους τον "κληρονομικό" Πρόεδρο, τον Σώρρα. Αυτό περισσότερο μας θυμίζει την Ολιγαρχία της Σπάρτης με τους 5 Εφόρους και τους 2 Βασιλείς ... Από την άλλη, μέλη του Ε.ΣΥ βάλλουν κατά του Ιησού Χριστού και του Χριστιανισμού. Πόσο αληθινοί Έλληνες μπορεί να είναι κάποιοι που μάχονται τον Πανάγαθο Τριαδικό Δημιουργό ;


Σχετικά με τα άλλα κινήματα και κόμματα που αναφέρετε θα σας πούμε ότι το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι επιθυμούν - με βάση το πρόγραμμα τους - να σώσουν την χώρα χωρίς να αλλάξουν το πολίτευμα. Πως θα το καταφέρουν αυτό όταν γύρω τους θα έχουν συνασπισμένες αντιπολιτευόμενες κομματικές συμμορίες του καθεστώτος ; Πόσο δύσκολο είναι να απειληθούν ή να χρηματισθούν τα βασικά στελέχη τους από πράκτορες του τοκογλυφικού συστήματος εξουσίας ; Η εξέλιξη θα είναι - αργά ή γρήγορα - να διασπαστούν ως πολιτικοί οργανισμοί ή να υποταχθούν.

Όχι, δεν έχουμε κάποια επίσημη συνεργασία με τα παραπάνω κόμματα, πάντως διατηρούμε επαφές με διάφορα μέλη και παράγοντες πολλών πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων καθώς οφείλουμε να συνομιλούμε και με άλλους πολιτικούς οργανισμούς της κοινωνίας που εμφανίζονται ως φίλο λαικοί.

Εμείς θεωρούμε ότι μόνον το σύστημα της αληθινής Δημοκρατίας διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχεια του οργανισμού πέρα από απειλές ή χρηματισμούς. Γιατί ; Γιατί απέναντι στην "Λερναία Ύδρα" της Νέας Τάξης αντιπαρατάσσουμε πολλαπλά και πολυεπίπεδα "εργαστήρια" παραγωγής δημοκρατικών Ελλήνων Πολιτών. Όποιος και να λείψει θα βρεθούν άλλοι 10 να τον αντικαταστήσουν. Ποιον να πρώτο-φονεύσουν ή ποιον να πρώτο-λαδώσουν ; Πως να αντιμετωπίσουν αυτό το πολιτικό σύστημα που θα μοιάζει ίσως μεΡώσικη Μπαμπούσκα ; Πως να αντιμετωπίσουν έναν ατσαλωμένο και συσπειρωμένοΕλληνικό δημοκρατικό λαό που θα γεννά συνεχόμενα νέους αποφασισμένους μαχητές της Δημοκρατίας και της Πατρίδας;

Όταν υιοθετηθεί η πρόταση μας, το αποτέλεσμα είναι από τώρα γνωστό.
Οι Έλληνες τελικά - για ακόμα μια φορά - θα τρέψουν τους βαρβάρους σε φυγή και θα τους εξαφανίσουν από την χώρα του Φωτός και των Ηρώων ... ! 


 

 

Πηγή: unitedgreeknation.blogspot.gr