Το Κ.Α.Δ. συνοπτικά και σε απλά Ελληνικά

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το κίνημα της αληθινής Δημοκρατίας είναι ένα από τα ελάχιστα ή ίσως το μόνο πραγματικά επαναστατικό, καθώς ο στόχος του είναι η αλλαγή του πολιτικού συστήματος και όχι ο συμβιβασμός ή η συνδιαλλαγή με αυτό.

Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που εφαρμόσθηκε στην ολοκληρωμένη του μορφή μόνον για 139 χρόνια, μέσα σε μια μεγάλη χρονικά περίοδο 7.000 ετών περίπου του – έως και σήμερα – γνωστού ιστορικά ανθρώπινου πολιτισμού, καθώς πολεμήθηκε σφόδρα από τους λίγους (Ολιγαρχία – Μοναρχία) και τις σκοτεινές και μισάνθρωπες δυνάμεις, που πάντα εξουσίαζαν τους λαούς.

Ασφαλώς η Δημοκρατία δεν είναι το τέλειο πολίτευμα, καθώς ο άνθρωπος δεν έχει κατορθώσει να αγγίξει το Θεϊκό αλάνθαστο, όμως είναι το ποιο δίκαιο πολίτευμα που έχει ποτέ εφαρμοσθεί !

1) Απώτερος στόχος μας είναι η κατάργηση της Κοινοβουλευτικής Ολιγαρχίας/Κομματοκρατίας/Κλεπτοκρατίας και η μετατροπή του πολιτεύματος σε αληθινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με βάση τις μεταρρυθμίσεις του Κλεισθένη, του Εφιάλτη Σοφωνίδου, του Αρχέστρατου και του Περικλή.

Οι Βασικές αρχές της Δημοκρατίας που θα πρέπει να εφαρμόσουμε είναι, α) Κατάργηση των πολιτικών κομμάτων, μέ αναθεώρηση Συντάγματος, β) Λογοδοσία των αξιωματούχων, γ) Ξεκάθαρη Διάκριση των εξουσιών με άμεση λαϊκή συμμετοχή, δ) Κλήρωση πολιτών στην Βουλή και σε επιτροπές ελέγχου, ε) Περιοδικότητα στην πλειονότητα των θητειών των εκάστοτε αξιωματούχων, στ) Σαφής Εθνοκεντρικός προσανατολισμός της δημοκρατικής πολιτείας, ζ) Περιορισμός των πολιτικών δικαιωμάτων μόνον για τους Έλληνες ιθαγενείς και αληθινούς δημοκράτες, η) Νέο ισχυρό και απαραβίαστο αναθεωρημένο Σύνταγμα. 

Αυτό σημαίνει τέλος στα πολιτικά κόμματα/αποκόμματα, τέλος στην ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών, τέλος στους επαγγελματίες ψεύτες πολιτικάντηδες, τέλος στα προπαγανδιστικά Μέσα ενημέρωσης/εξαπάτησης, τέλος στις μίζες, τέλος στους εγκάθετους συνδικαλ(η)στές και στα κομματόσκυλα, τέλος στα μέτρα και τα μνημόνια, τέλος στην ανεργία, τέλος στην ανέχεια, τέλος στην υποτέλεια και στην κατοχή από τους πιστωτές/τοκογλύφους …

Λεφτά Υπάρχουν --- αρκεί να τα πάρουμε από τους κλέφτες της εξουσίας και να τα μοιράσουμε με σπουδή στον ελληνικό λαό.

Φυλακές Υπάρχουν --- αρκεί να κλείσουμε μέσα τους διεφθαρμένους λωποδύτες, απατεώνες και προδότες.

Άξιοι και σοφοί Υπάρχουν --- αρκεί να τους ανακαλύψουμε και να τους ωθήσουμε να κυβερνήσουν μελλοντικά την χώρα.

Αληθινοί Έλληνες πατριώτες υπάρχουν --- αρκεί να συσπειρωθούν κάτω από το δίκαιο και σχεδόν ολοκληρωμένο δημοκρατικό πλαίσιο που τους προτείνουμε.

 

2) Το Όραμα μας

Επιθυμούμε και οραματιζόμαστε μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη, νόμιμη και δημιουργική, παραγωγική και λειτουργική, μια Ελλάδα της ελευθερίας και της ευμάρειας, της γνώσης και της παιδείας, της σοφίας, της ισορροπίας, του Μέτρου και της Ορθοδοξίας … !

Μια Ελλάδα στην οποία δεν θα υπάρχουν ‘αριστεροί’ και ‘δεξιοί’, κόμματα και αποκόμματα, αλλά μόνον μια πλειοψηφία συνειδητοποιημένων Ελλήνων Δημοκρατών !

Μια Ελλάδα παραγωγική, δημιουργική, καλλιτεχνική, πολιτιστική, συνεργατική, τεχνολογική, συναγωνιστική, επιστημονική, φιλοσοφική … Ομηρική, Κλασική, Αλεξανδρινή, Αυτοκρατορική, Ρωμαίικη, Χριστιανική … μια Ελλάδα πραγματικά Ελληνική !!! 

 

3) Μπορείς όμως να είσαι και εσύ ένα μέλος του Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ ;

Κοίταξε τον εσωτερικό σου ‘καθρέπτη’ και αναρωτήσου. 

Είσαι ανιδιοτελής και αληθινός πατριώτης, υπέρ της ελευθερίας, υπέρ του δικαίου, υπέρ της κοινωνικής ανάπτυξης, υπέρ της νομιμότητας, υπέρ του Τριαδικού Θεού … ;

Εάν διακατέχεσαι από τις παραπάνω αξίες και αποδέχεσαι τους Άξονες μας, τότε και εμείς σε δεχόμαστε ως ισότιμο μέλος του κινήματος της Αληθινής Δημοκρατίας !

 

4) Ο Βασικός Στόχος σου ως μέλος του ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο πρώτιστος στόχος σου θα πρέπει να είναι η δημιουργία της Συνοικίας σου, δηλαδή μιας μικρής ομάδας από φίλους, γνωστούς και συγγενείς που έχουν τις ίδιες αξίες με εσένα και επιθυμούν την εθνική ανεξαρτησία. 

Αυτή η ομάδα μπορεί αρχικά να αποτελείται από 5-10 άτομα, αλλά σύντομα θα αυξάνεται με πολλαπλασιαστική ισχύ καθώς το κάθε μέλος θα πρέπει να προσθέτει νέα μέλη, αλλά και τα νέα μέλη επίσης θα πρέπει να πράττουν ανάλογα, οπότε αργά ή γρήγορα, αλλά με μαθηματική ακρίβεια, η Συνοικία είτε θα μετατραπεί απευθείας σε Κοινότητα, είτε θα συνενωθεί με άλλες Συνοικίες έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια νέα Κοινότητα.

Σκέψου ότι την ίδια στιγμή που εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις την Συνοικία σου, πάρα πολλοί άλλοι Έλληνες σε όλον τον κόσμο δημιουργούν την δική τους Συνοικία ή Κοινότητα. 

Ήδη δημιουργείται ο 1ος Δήμος !

 

Η Ισχύς εν τη ενώσει !!!

 

5) Ποιους ‘Αρχηγούς θα ακολουθήσεις, που είναι οι ‘μπροστάρηδες’ ;

Δεν βαρέθηκες να ακολουθείς διάφορους αρχηγούς και αρχηγίσκους ;

Είσαι υποτακτικός , δούλος, ραγιάς ... ένας κατώτερος που ψάχνει για επίγειους ‘σωτήρες’ ;

Σε εμάς πάντως όταν έρθει η ώρα θα εκλεγούν οι άξιοι με βάση την θέληση, τις ικανότητες και τις γνώσεις τους. Μπορεί να είσαι και εσύ ένας από αυτούς. 

Όπως και να έχει όμως, κανείς αρχηγός (άρχοντας) δεν θα μπορεί να ξεφύγει από τα πλαίσια και τους Άξονες της Δημοκρατίας.

Για όλους θα ισχύουν οι αρχές της ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ …

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ - << ΔΗΜΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΚΡΑΤΤΩΝ >>

(Μετάφραση – Ο λαός είναι το κράτος)

 

6) Επικοινωνία ;

Όποιος γνήσιος Έλληνας Δημοκράτης και πατριώτης ενδιαφέρεται, θα μας βρει …

 

Η πολιτική Επανάσταση των Ελλήνων ξεκίνησε !!!

Εσύ θα παραμείνεις θεατής ;

 

<< ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ >>  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ