Στόχοι Κ.Α.Δ. - Δράσεις των μελών του Κ.Α.Δ.

Αθήνα 20/6/2016
 

 

Γ1) Στόχοι του Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ

Βασικός στόχος είναι η αναίμακτη ολοκλήρωση της Επανάστασης του ’21 με την κατάκτηση της Ανεξαρτησίας και Ελευθερίας της Πατρίδας μας. 

Αυτό κρίνουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί ταχέως κατόπιν δυναμικής κινητοποίησης και συσπείρωσης των πατριωτικών και  δημοκρατικών δυνάμεων μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ή με ένταξη τους στο γνήσιο Πατριωτικό και Δημοκρατικό μας Κίνημα, αφού για να αλλάξουμε το πολίτευμα θα πρέπει να κινηθούμε αρχικά μέσα στα νομιμοφανή πλαίσια του Κοινοβουλευτικού συστήματος με εκλογική αναμέτρηση.                                                         

Μόνο έτσι θεωρούμε ότι μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου, με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, δηλαδή μόνο εάν εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του συστήματος και εισέλθουμε ως «Δούρειος Ίππος» στην βουλή, τότε ίσως θα έχουμε πολλές πιθανότητες να την ‘πυρπολήσουμε’ πολιτικά.

Όταν καταφέρουμε να αποκτήσουμε ισχυρή πλειοψηφία θα συγκαλέσουμε την νέα Ε’ Συντακτική Εθνοσυνέλευση κατά την οποία ο ελληνικός δημοκρατικός λαός θα καταψηφίσει και θα επικυρώσει την αλλαγή του πολιτεύματος σε αληθινή Δημοκρατία με νέο αναθεωρημένο Σύνταγμα. Έκτοτε το κίνημα θα αυτό διαλυθεί αφού θα έχει πετύχει τον στόχο της αναθεώρησης Συντάγματος και της αλλαγής του Πολιτεύματος.

- Εάν ο Ελληνικός λαός κρίνει πάραυτα ότι θα ήθελε το κίνημα μας να αποτελέσει την πρώτη αιρετή κυβέρνηση της αληθινής Δημοκρατίας, τότε ίσως να αναλάβουμε το δύσκολο έργο της διακυβέρνησης με Ευθύνη αλλά και Πίστη στο Δίκαιο του αγώνα μας αλλά και στην δύναμη της Γνώσης και Αποφασιστικότητας που διακατέχει τους ιδρυτές και τα υπόλοιπα μέλη μας.

- Σε περίπτωση που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού επιλέξει την διατήρηση του Κοινοβουλευτικού συστήματος, τότε σεβόμενοι την απόφαση του θα παραμείνουμε ως ένα σταθερό και γνήσια λαικό, πατριωτικό, αντιπολιτευτικό μέτωπο για να συνδράμομε στην επίτευξη μιας δικαιότερης πολιτείας - με διευρυμένες δημοκρατικές διαδικασίες - με τις προτάσεις και τις δράσεις μας.

Προκρίνουμε την παραπάνω πολιτική επιλογή δράσης μέσω εκλογών γιατί νομίζουμε ότι οι κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων σε πλατείες και δρόμους είναι ‘βούτυρο στο ψωμί’ του ανθελληνικού συστήματος καθώς έχει πολλούς έμμισθους υπηρέτες όπως τα ΜΑΤ, τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, τους ‘αναρχικούς γνωστούς/άγνωστους’ κ.α., για να διαλύει τις συγκεντρώσεις πολιτών με βία, κάμπτοντας εν τέλει το ηθικό τους. 

Η επανάσταση σήμερα δεν γίνεται με καριοφίλια όπως το ’21, αφενός γιατί ο εχθρός κρύβεται μέσα από πολλές και διάφορες ιδιότητες, ‘στολές’ και προσωπεία και αφετέρου γιατί η κοινωνία αφοπλίστηκε κυριολεκτικά. Έγινε πλέον παθητική και μαλθακή στις αντίξοες συνθήκες και στην τέχνη του πολέμου. 

Όμως η κοινωνία σήμερα απέκτησε άλλα εφόδια τα οποία ίσως της δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερα αγαθά, κεκτημένα και πλεονεκτήματα σε σχέση με το παρελθόν και αυτά δεν είναι άλλα πέρα από την τεχνολογία που αυτόματα συνεπάγεται ταχύτητα στις μεταφορές, στην επικοινωνία και στην ευρεία πρόσβαση στην πληροφόρηση και στην γνώση. Οπότε μπορούμε να αντιδράσουμε έξυπνα, με στοχευμένη πολιτική και με αποκάλυψη του κοινού εχθρού. Και αυτό είναι μια βασική αδυναμία του. 

- Το γεγονός δηλαδή ότι το σύστημα είναι εχθρός όλων των ανθρώπων, ακόμα και αυτών που το υπηρετούν (και ας μην το γνωρίζουν), το καθιστά ευάλωτο. 

Η διαρροή του είναι συνεχής και σύντομα θα υπάρξουν και άλλες νέες πολλές αποσκιρτήσεις … γιατί κανένας νοήμων άνθρωπος δεν υπηρετεί οικειοθελώς τους μισάνθρωπους και αντίχριστους ηγέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Με Γνώση λοιπόν και με Νου θα πολεμήσουμε το ‘θηρίον’ …

 

ΕΡΩΤΗΣΗ - Οι εξουσιαστές θα μας σταθούν εμπόδιο ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ - Θα προσπαθήσουν, αλλά θα ηττηθούν.

Γιατί οι Έλληνες δεν ρωτούν πόσοι είναι οι εχθροί, αλλά που είναι !

Γιατί όταν οι εχθροί ρίχνουν χιλιάδες βέλη, τότε οι Έλληνες χαίρονται επειδή θα πολεμήσουν κάτω από σκιά !

 

Γ2) Δράσεις μελών του Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ

Η δράση μας αρχικά θα πρέπει να είναι η προσπάθεια επικοινωνίας και εθελοντικής προσέλκυσης νέων μελών στο κίνημα, σε επίπεδο συνοικίας. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συγχωριανοί, γνωστοί, θα πρέπει να είναι οι πρώτοι άνθρωποι στους οποίους θα ανακοινώνουμε τις βασικές αρχές και τον στόχο μας. 

Παράλληλα θα μπορούσαμε να προωθήσουμε το κίνημα και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα σε διαδικτυακούς φίλους και ομάδες πολιτών. Επιπλέον πληροφορίες θα παρέχονται από το blog της ομάδας Ενωμένο Ελληνικό Έθνος, από την ομάδα μας στο Facebook με αντίστοιχο όνομα ή πολύ πιθανά από το επίσημο blog του κινήματος που θα ετοιμασθεί και θα λειτουργεί στο άμεσο μέλλον, αλλά και μεταγενέστερα με ενημερωτικά φυλλάδια, με ραδιοφωνικές εκπομπές, με δημόσιες ομιλίες εκπροσώπων μας, κτλ.

Βέβαια δεν πιέζουμε κανέναν να μας ακολουθήσει στο κίνημα και να γίνει συναγωνιστής μας. Εμείς προσφέρουμε ένα μέλλον πραγματικής Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Ευημερίας και Ανεξαρτησίας. Προσφέρουμε τα ‘κλειδιά’ του κράτους στους πολίτες, τους προσφέρουμε ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, τους χαρίζουμε το πλαίσιο, τις δομές και την πλατφόρμα της δικής τους Δημοκρατικής Πολιτείας !

Όσοι Πιστοί, ας προσέλθουν λοιπόν …

Προς το παρόν πάντως θα παραμείνουμε ένα ανεπίσημο κίνημα – μέχρι να ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας – και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με μια σχετική απόκρυψη κρίσιμων πληροφοριών της βάσης δεδομένων μας, όπως το σύνολο των μελών μας, την γεωγραφική κατανομή των Δήμων και Κοινοτήτων μας, τα προσωπικά δεδομένα των μελών μας, κ.α. 

Θα πρέπει δηλαδή να λειτουργούμε με προσοχή ωσάν τους καταδιωκόμενους πρωτοχριστιανούς ή το «κρυφό σχολειό», αφού άλλωστε είμαστε ως λαός και ως θρησκευόμενοι υπό καταφανέσταστη κατοχή. 

Αυτό επιβάλλεται καθώς το σύστημα – όπως πάντα – έχει τοποθετήσει παντού ‘μάτια’ και ‘αυτιά’… αφού ακόμα και στις γειτονιές μας κρύβεται ένας πληροφοριοδότης, αλλά είναι γενικά παραδεκτό άλλωστε – διορθώστε μας εάν κάνουμε λάθος – ότι περίπου 2 στους 10 Έλληνες είναι συνειδητοποιημένοι χαφιέδες και άλλοι 2 στους 10 είναι ασυνείδητοι χαφιέδες.

Οπότε θα κινούμαστε με θάρρος αλλά και με προσοχή.

Θα εμφανίζονται ασφαλώς δημόσια ορισμένοι εκπρόσωποι ιδρυτές αλλά και μέλη μας σε όλον τον κόσμο, αλλά με μια περιορισμένη γνώση της συνολικής δύναμης του κινήματος και της αναλυτικής λίστας μελών για λόγους αυτοπροστασίας των ίδιων αλλά και του κινήματος μας. Αυτός ο κύκλος της ‘μυστικοπάθειας’ θα σπάσει όταν αγγίξουμε και ξεπεράσουμε τα όρια των 3 Δήμων καθώς πλέον θα είμαστε πολλοί για να μας σταματήσουν. Τότε βεβαίως θα είναι πολύ αργά για να παρεκτρέψουν την λαοθάλασσα των πατριωτών Ελλήνων Δημοκρατών.                                                                                                         

Τότε θα είναι ή ώρα που θα ξεπλύνουμε – μια και καλή – τον «κόπρο του Αυγείου» από την χώρα μας, είτε το θέλουν οι ανθέλληνες, είτε όχι … 

 

 

 

Πηγή: unitedgreeknation.blogspot.gr